torstai 5. kesäkuuta 2014

Hyllytellen

Lähdettiin eilen Hitin kanssa käymään Purinan aksakisoissa. Ensimmäinen rata oli Esa Muotkan agilityrata ja toinen Johanna Nybergin hyppäri. Ekalta radalta heti kolmanteen putkeen kielto. Lisäksi varasti puomin alastulon, ja mulle tulikin kiire ehtiä seuraavan  hypyn jälkeiselle putkelle ja siitäkin taas putkelta kielto. Putken jälkeen ryynäsi selän takaa väärälle hypylle kun en itse ollut tarkkana ja siitä HYL. Loppuradassa ei isompia ongelmia, paitsi kepit haki kakkosväliin. Tultiin pienestä kulmasta niille.

Toisen radan alku meni hyvin, mutta tuli noin puolessa välissä rataa yhden hypyn ohi ja ennätti sitten takaakiertoon ja hyppäsi sen väärään suuntaan. Siinä vaiheessa pakka vähän levisi ja kepeistä ei tullut oikein mitään, haki väärän välin ja uusiksi ottaessa jätti vikan keppivälin tekemättä kun oli kiire seuraavalle hypylle. HYL siis tästä radasta myös.

Ei oltu oikein kumpikaan kisavireessä.  Itse väsyneenä suoraan töistä ja koiralla outoa sekoilua kepeillä siihen nähden miten hyvin ne on viimeaikoina sujuneet. Aina ei vaan luonnistu. Käteen jäi kuitenkin taas lisää treenattavaa.

Lähetin Hitin tiedot rotuyhdityksen urosvälityslistalle. Olen ollut listasta vähän ristiriitaisin fiiliksin, mutta kyllä se ajatus uusien ovien aukeamisesta tuota kautta houkuttaa. Tätä ei todellakaan tulla paljoa jalostukseen käyttämään ja Hit on ollut mukava harrastuskoira niin kotona kuin harrastuksissakin ja kaiken lisäksi terve. Lähinnä sillä silmällä katsellen, löytyisikö mielekästä yhdistelmää josta voisi itsellekin jättää pennun kasvamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti