tiistai 31. toukokuuta 2016

Hit missikisoissa

Käytiin lauantaina Hitin kanssa Järvenpäässä näyttelyissä. 

Kivan arvostelun sai, ei löytynyt pahaa sanaa arvostelussa. Tuomarina John Bond. arvostelu: "Bite is correct. Nice strong muzzle. Nice broad scull. Nice dark eye, correct shape. Earset is good. Nice deep chest. Good front. Good and strong nice short back. Good quarters. Good angles front & rear. Movement is very good." KÄY ERI2.

Täytyypä alkaa harkita sitä Viron reissua myös :)

Harrastusrintamalla menee oikein kivasti. Hit pitää nyt kisataukoa ja keskitytään vaan treenaamaan hakua ja agilityä. Että mä tykkään tästä koirasta, Hit on ollut treeneissä tosi hyvä. Tavoitteellisemmin jatketaan taas, kun saadaan meidän kesähäät juhlittua alta pois ja jää taas enempi vapaa-aikaa.

Indin treenit menee myös omalla painollaan ja se on ollut agilityn alkeiskurssilla ihan loistava. Leikkiminen on myös edennyt taas harppauksittain, kun uskalsin kokeilla tavallista patukkaa teddy-patukan tilalle. Aiemmin ei oikein lämmennyt palloillekaan, mutta niitäkin kokeilin nyt rohkeasti uusiksi ja kyllä kannatti! Hakumetsässä se oli aivan liekeissä pallopalkalla. Taistelusta se ei vielä niinkään nauti, mutta pallo on ihan superkiva. Hieno tyttö, kyllä on kiva treenata kun alkaa vihdoin olla palkat kohdallaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti