maanantai 5. kesäkuuta 2017

ALO1 Indi

Olin alun perin ajatellut, että joskus syksyllä sitten kisataan. Kuitenkin treenit olivat menneet sen verran hyvin, että mietin kisaamista jo aiemmin. Kun sitten luustokuvissa selvisi, että Indille käytetyissä lääkkeissä oli kaikissa doping- varoaika vain 7vrk, ja äkkilähdöissä oli tyrkyllä sopiva kisapaikka, niin päätettiin lähteä yrittämään. Ihan kiva oli lopulta saada suoritettua tuo kisa alta pois ennen juoksua, jonka pitäisi kohta alkaa. Nyt voidaan keskittyä avo/voi/evl liikkeisiin.

Viime viikolla treeneissä tuli ilmi tosi paljon treenattavaa nimenomaan mielentilan kannalta, mutta tehotreenistä oli kyllä hyötyä, kuten tämän illan kisatulos kertoo. Ihan vilpittömästi täytyy kiittää meidän treenikaveria, että tuli niin monena iltana meidän seuraksi pitämään sulkeisia. Piti työstää Indiä "omasta kuplastaan" pois ja siihen pitää kiinnittää jatkossakin huomiota, että mielentila pysyykin oikeana.

Paikalla makaaminen: 10p
Seuraaminen: 9,5. Kevyttä painamista, siitä sakotettiin. Mutta ihan meidän kriteerien mukainen, se on ollut tiedossakin, että on turhan pk-seuruu tokoon. Ehkä tuota voisi hiukan vielä työstää, mutta ei se läheskään aina seuraamisessa paina. Mitä innokkaampi, niin sitä enemmän painaa.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9,5. Sama juttu kuin seuraamisessa.
Luoksetulo: 10
Noutoesineen pitäminen: 10
Kauko-ohjaus: 10. Tässä on ollut eniten ongelmia mielentilan kanssa, joten siihen nähden hyvä suoritus. Ei kuitenkaan meidän kriteerien mukainen, pitäisi olla nopeammat asennonvaihdot kauttaaltaan. Mutta tää lähtee nyt tarkempaan syyniin, jossa noista kriteereistä muistutellaan. Korvien asento oli kuitenkin hyvä, ei ahdistanut yhtään.
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10
Yht. 197,5p, KP, sijoitus 1/7. Huippupisteet ja oli kyllä ihan huippusuoritus, koira teki ihan parhaansa ja mikä tärkeintä, hyvä fiilis säilyi koko suorituksen ajan. Myös liikkeiden väliset siirtymät oli ihan priimaa. Tuomarina oli Mari Väänänen. Tosi paljon on tullut uusia tuomareita sääntömuutoksen jälkeen, ja vanhoja jäänyt pois. Ihan aiheesta sakotettiin, mutta hyvästä suorituksesta myös sai pisteitä. Selvästi innokkaasta, iloisesta tekemisestä sai plussaa.

Muita juttuja ei jaksa nyt sepustaa. Tässä oli tärkein. Hyvä siitä vielä tulee :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti