keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tokon voivoi- debyytti kutsuu

Hitille on nyt varattuna elokuun puolenvälin kieppeille koepaikka voittajaluokassa oman paikkakunnan kokeeseen. Jännää kisata pitkästä aikaa, ja ekaa kertaa ylemmässä luokassa sen kanssa. Kisoihin on nyt 7 viikkoa aikaa. Heinäkuun lopulla sopivissa kokeissa oli jo täyttä ja syyskuun loppuun en viitsinyt koetta lykätä, joten mennään elokuussa koittamaan :)

Ollaan toki treenattu tokoa täällä, vaikka laiskanpulskeasti blogi onkin päivittynyt. Useimmiten se on hirmuisen hyvä, mutta välillä on ihmeellisiä päiviä ja koira ihan kuutamolla. Tilasin juuri lisää tokotarvikkeitakin, joten päästään treenaamaan ihan koskemattomilla tunnarikapuloilla ja ruutunauhakin on tulossa. Josko auttaisi hahmottamaan paremmin ruudun etäältä. Onneksi Hit on nopea oppimaan :) Ajattelin listata liikkeet ja treenattavat vielä tähän, niin tietää mitä pitää vielä hioa ja vahvistaa.

- Paikalla makaaminen: Ok. Sivulle- käskyyn makuun jälkeen nopeutta lisää.
- Seuraaminen taluttimetta: Ok.
- Istuminen seuraamisen yhteydessä: Paljon treeniä, tarjoaa seisomista liian usein.
- Luoksetulo: Ok.
- Ruutu: Pitkältä matkalta ja häiriössä ruutuun hakeminen varmasti, seuraamaantulo, seisomaan pysäytyksestä maahan käskeminen.
- Hyppynouto: Ok.
- Metsku: Ok. Juuri ennen luovutusta voisi hakea lisää vauhtia.
- Tunnari: Ok. Lisää toistoja liikkurilla.
- Kaukot: Ok.

Eli eipä tuossa kauheasti tekemistä ole. Ruutu täytyy saada vielä varmemmaksi samoin istuminen. Muut ovat pilkunviilausta. Useimmiten löytää ruutuun, mutta hankalan paikan tullen menee sekaisin kuten häiriössä. Täytyy treenata niin, että on useampi ruutu kentällä ja paikoissa, joihin ei ole tottunut.

Näyttelyitäkin olen koittanut katsella, mutta niitä menee harmillisen paljon päällekkäin muiden menojeni kanssa. Johonkin kuitenkin yritetään päästä kaikesta huolimatta. Ted on killunut mukana tokotreeneissä, mutta hyvin leikkimielisesti sen kanssa enää treenataan. Parhaillaan kuitenkin pysynyt taas oireettomana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti