keskiviikko 11. syyskuuta 2013

AgiPM: Joukkuehopeeta!

Blogi ei ole hetkeen päivittänyt, ei vaan ole kiinnostanut koneen ääressä nököttää :)

Viime viikolla oli extempore kisat, kun joukkueen varsinainen jäsen joutui koiran sairastumisen takia jättämään kisat väliin ja joukkue jäi vajaaksi... Niinpä meidät suostuteltiin kisaamaan. Lisenssiä ei meillä ole, mutta joukkuekilpailu on epis joten päätin lähteä kisaan tietäen, ettei me olla vielä kisavalmiita.

Huimasti ollaan edistytty, mutta kontaktit vaatii vielä työtä, kepit eivät ole varmat ja ollaan treenattu vain pätkiä, joka näkyi kyllä kisaradassa. Saatiin kuitenkin joukkuetulokseen laskettava hyväksytty tulos, joten olen tosi tyytyväinen. Ensi vuonna lähdetään kisaamaan agia tosissaan, talven projektina on saada keskeneräiset jutut valmiiksi. 

Joukkuekilpailun piti sopia myös möllikoirille, mutta tosiasiassa se oli hiukan ykkösten rataa haastavampi. Oma ohjaus hajosi kepeillä ja loppuradan olin lahjakkaasti myöhässä ja koiran tiellä, kokonaisuutena kaksi rimaa alas (mun mokia) ja kepeiltä kaksi virhettä. Mietin hetken, kehtaanko laittaa videota näytille, toisaalta se on totuus meidän tämän hetkisestä osaamisesta, joten menköön. Koirassa on potentiaalia ja siitä saisi loistavasti nopeutta irti, kun vain itse opin hyödyntämään sen ja ohjaamaan pidempää rataa. Kaikki aikanaan. Joukkueemme voitti piirinmestaruushopeaa! :)
Muuten ollaan lähinnä aksailtu ja vähän hakuiltu. Lotta Vuorelan koulutuksessakin käytiin, saatiin hyviä vinkkejä. Hitin kanssa ollaan vielä tehty ääniapuja suorien pistojen vahvistamiseksi ja se on ollut huikean hyvä, treeni on toiminut ja motivaatio on kohdallaan.

Hitin kanssa ollaan käyty kaksi kertaa Laioksella näyttelyn jälkeen. Lähtötilannehan oli oikealle vino lantio ja toisella hoidolla oli suht hyvä, mutta lanneranka oli kierossa. Nyt sitten edelliskerran hoidossa lantiossa olikin selvä kompensaatio vasemmalle. Tuorein hoito oli tällä viikolla ja lantio oli suoristunut, lannerangassa oli tosin edelleen kieroutta joka sai koiran seisomaan köyryssä, se hoidettiin. Kuulemma kyseessä oli täysin selkeä vanha trauma, jossa koira on tuon vasemman puolen satuttanut tai retkauttanut. Nyt se on jo hyvä, varmuustsekkaus on vielä kuukauden päästä. Koiran liikkeet ovat parantuneet huomasti hoitojen myötä :) Edelliskerralla Laios sanoikin, että on kuin sipulia kuorisi, jumit aukeaa tavallaan kerroksittain. Pääasia, että koira voi hyvin! 

Tokon piirinmestaruudet häämöttää jo ovella, ollaan treenattu luvattoman vähän, mutta kaitpa me silti lähdetään koittamaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti