lauantai 28. syyskuuta 2013

Valiokello käyntiin ja joukkuekultaa!

Treenejä en ole jaksanut kirjoittaa tänne, mutta kisasepustukset nyt kuitenkin :) Tänään käytiin siis piirinmestaruuskisat tässä ihan naapurissa, Nastolassa. Meidän joukkueen kokoonpano henkilöiden osalta melkein sama kuin SM:ssä, koirat vain osittain erit. :)

Hit oli ainoa ylemmän luokan koira meidän joukkueessa. Lisäksi joukkuetta oli edustamassa Riikka & Figo (ALO), Mari ja Viti (ALO) ja Kiira ja Sinna (AVO). Saavuin kisapaikalle myöhemmin, kun en viitsinyt koiraa odotuttaa turhaan autossa. Alokasluokan palkintojen jako oli ollut juuri ja he olivat siellä palkinnot hyppysissä... Lievää hermorakenteen koettelua, kun joukkue oli johdossa ja meidän suoritus vasta edessä. Ja vasta Hitin toinen EVL kisa. Jouduin tosissani tekemään töitä, että sain itseni tuon paineen alla kisamoodiin, kiitosta vaan joukkuetoverit :D Ja loppupeleissä me ei olla edes kamalasti tokoa viime aikoina treenattu. Jännitti ihan sikana kun odottelin kokeen alkua.

Ensin tehtiin ryhmäpaikallaolot ja sen jälkeen kaikki yksilöliikkeet ilman taukoja sekoitetussa järjestyksessä. Tunnarilla aloitettiin. Tuomarina oli ihastuttava Riikka Pulliainen. :)

Istuminen ryhmässä: 9,5. Oli vähän nuuskinut, mutta jee!

Paikalla makaaminen: 10.

Vapaana seuraaminen: 8. Vikat metrit meni kököksi, irtosi. En tiedä mitä tapahtui, tuijottiko merkkiä vai ihmettelikö laukauksen tapaista ääntä? Muuten tosi nättiä.

Idari: 9,5. Hieno :)

Luoksetulo: 9.

Ruutu: 6. Lisäkäskyjä ruudussa, meni niin vauhdilla että pysäytin vähän myöhässä, niin ehti valua oikeasta laidasta yli. Korjas hienosti :)

Ohjattu : 9,5. Arvottiin oikea, mein heikompi puoli. Tosi hieno, eteen luovutus vähän vinossa,

Metallihyppynouto: 9,5.

Tunnari: 7. Vähän vauhdilla lennäytti kapuloita, mut malttoi sentään silti etsiä oman ;)

Kauko-ohjaus: 9. Osaamisensa mukaiset :)

Yhteensä 275 pinnaa ja EVL1- tulos, eli ensimmäinen kiinnitys valionarvoon! Tarttee varmaan katsella lisää kokeita.

Joukkueelle napsahti upeasti kultaa, vaikka ei varmaan kukaan meistä ihan niin hienoa sijoitusta osannut edes odottaa. Päivän aikana tuli niin paljon hienoja suorituksia.

Mutta on mulla vaan mahtava koira, tällä treenimäärällä noin hyvä suoritus! :)1 kommentti: