tiistai 14. lokakuuta 2014

Jumissa

Hitti Hilanderi kävi viime viikolla fyssarilla. Olemme käyneet ensimmäisen kerran jälkeen säännöllisesti Laioksen vastaanotolla noin 2-3kk välein ylläpitämässä vetreyttä ja suoraa rankaa. Isompia jumeja ei ollutkaan ollut sitten asiakkuuden alun jälkeen. Hitin paikat ovat pysyneet hyvin auki.

Maanantaina päätettiin treenit siihen, kun koira alkoi ontua. Lisäksi agilityyn ilmestyi vähän aikaa sitten pujotteluongelmia, koira ei taipunut keppiväleihin. Onneksi olin ollut kaukaa viisas ja käytin koiran juuri ennen hakukokeen alkua oiottavana, jolloin varasin samalla tämän uusimman käynnin heti kokeiden päättymisen jälkeisille viikoille eli hoitoväli oli poikkeuksellisesti vain kuukausi.

Hit oli aika tukossa. Lantiossa vinoutta jota oli kompensoinut rintarankan kieroudella. Lisäksi niska oli todella jumissa, vasen puoli kireämpi. Ja oikean etujalan liikerata oli venyttäessä rajoittunut. Hoitajan mielestä oli selvästi saanut tällin jossain vaiheessa ja ontuminen johtui niskan jäykkyydestä. Päätin pitää pari viikkoa täyslepoa kaikista treeneistä, ollaan vain lenkkeilty paljon ja ravuuttamalla/ vapaana ololla koitettu saada liikettä auki.

Seuraava käynti onkin jo parin viikon päästä. Toivottavasti hoito on tuottanut tulosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti