maanantai 17. marraskuuta 2014

Hit kakkosiin!

En ollut katsellut kisoja tähän väliin, mutta meille tarjoutui mahis lähteä Lempäälän iltakisoihin tutun kanssa kimppakyydillä, joten ajattelin että tokihan voidaan lähteä jos vaikka kisatauko olisi tehnyt hyvää. 

Hittiä on käytetty jumiutumisen jälkeen fyssarilla ja saikin heti jumikerran jälkeen terveen paperit. Jostain syystä niskassa oli jotain akuuttia, joka onneksi lähti helpolla pois. Esteitä kisoihin lähdölle ei siis ollut, vaikka treenit oli toki jäänyt vähälle kun levättiin muutama viikko.

Kisat tuomaroi Johanna Nyberg. Ensimmäinen rata oli aksarata, jonka keppikulmaa pelkäsin kuollakseni. Oli sen verran jyrkkä, että oli pakko ehtiä oikaisemaan kulma. Ehdinkin! Harmillisesti keppien jälkeen tuli tiukka käännös jolle vedätin liikaa ja tuloksena rima alas eli 5p. Aika oli -9,77 ja sijoitus 4. 

Toinen rata vaikutti ihan hirveältä juoksuradalta. Siinä ei ollut lainkaan edes putkia. Toiseksi viimeisenä oli kepit suoralla linjalla, mutta suoraan hyppysuoran päässä eli vauhti tulisi olemaan kova. Olin melko varma, että keppeihin viimeistään kosahtaa. Yllätyksekseni rata menikin ongelmitta ja Hit pujotteli hienosti, joten tuloksena -17.10 2.sija ja SERT! Vähänkö ollaan kehitytty ja olen ylittänyt oman tavoitteeni aksan suhteen! :) Seuraavaksi kisataan kakkosissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti