maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäistreenejä

Lauantaina reissussa Salossa. Hyödynsin lumettomuutta ja kävin tekemässä pojille jäljet. Hitille vain paalu ja namikolmio, ei se enää eksy vahingossakaan tallatun alueen ulkopuolelle... mutta tehdään noita nyt vielä jokunen, jotta saadaan suorilta oikea toimintamalli kulmiin.

Tedille kahden portaan mallinen jälki ojanylityksellä. Lopussa oli esine. Kulmien jälkeen ruokaa. Jälki oli ihan tuore, eli vähän vaikea etenkin kun kävi kova vastatuuli. Alku oli vähän haparoivaa, teki kyllä hyvin töitä, mutta pääsi jälkeen kunnolla kiinni vasta ojan jälkeen. Kulmat ja esine hienot.

Tänään käytiin Hitin kanssa hakuilemassa. Hitille etukulmat, ekasta suora palkka ja tokasta kokeenomainen umppari. Jäi varmaan minuutiksi seisomaan umpparin taakse pää kallellaan, kunnes herneet kohtasivat ja nappasi rullan. Ihan hyvä joutua vähän miettimään välillä. Nyt rikotaan kaavoja :) väliin pari tyhjää ja sitten takakulmista suorapalkka ja vikasta ilmaisu. Rulla oli lauennut, joten korjaili palauttaessa otetta. Haastava treeni, mutta hienosti pikkukoira ratkaisi eteentulleet pulmat itse. Tyhjilläkään ei yrittänyt lähteä taaksepäin. Jes. Seuraavalla kerralla tarttee tehdä helppo treeni.

Varasin Hipsulle pari paimennustreeniä Somerolle toukokuussa. Tarttee taas aktivoitua silläkin saralla. Jos sitä kesällä jatkaisi taas treenejä edes joka toinen viikko, niin voisi vielä sitä perusradan suorittamista miettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti