lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tokoa

Piti kovin eilen kirjoittaa suunnitelmasta, mutta en sitten jaksanut. Pääpiirteissään se meni kuitenkin niin, että treenataan max. 3-4 liikettä kerrallaan ja tahkottavan liikkeen kanssa vain sellaisia, joita ei tarvitse tahkota. Tänään piti tehdä mm. tunnistusnouto, mutta joku lahopää unohti kapulat kotiin, niin piti sitten muuttaa suunnitelmaa.

Ted kävi pyörähtämässä kentällä ja sen jälkeen Hit. Aloitettiin kaukokäskyistä. Taas ihme jäkitystä sivulla maahanmenossa. Hermo alkoi kiristyä itsellä, niin jätin ilman palkkaa jutun kesken ja mentiin seuraavaan liikkeeseen. Treenittiin sitten luoksetuloa. Stoppi seisomaan kerran ja leluheittopalkka. Maahanmenoa hiulattiin hiukan ja tulikin huomattavasti paremmaksi, kun jätin koiran seisomaan ja kutsuin, ja vasta ihan itseni edessä käskytin maahan ja vielä autoin käsimerkillä, ja siitä lensi nakki. Ei hirastellut enää! Muutama läpijuoksu, ja sitten uudestaan kaukokäskyjen kimppuun. Nyt sujui paljon paremmin, pienen avun annoin taas maahanmenoon. Ei ole ihan kunnolla sitten sitä tajunnut... Tehtiin vaikeimmat vaihdot eli istu-seiso ja seiso-maahan, ei ongelmia. Matkaa vois pidentää kunhan saadaan sivulla maahanmeno toimimaan kunnolla uudella käskyllä. Loppuun ruutu paristi. Ekalla lähetyksellä piti hiukan korjata, toka nappisuoritus. :) Hyvä fiilis jäi treenistä ja ei tullut liian pitkään tahkottua.

Tokon jälkeen mentiin tallille ja siinä pihalla ne riehuivat. Sitten huomattiin Tedin jalassa verta, ja lopulta verenlähteeksi paljastui Hitin varvas... Etuvarpaan kynnen alapuolella oli anturaihossa vekki. Varmaan jääpala tökännyt, kun oli terävää röpöä koko piha täynnä ja nuo tapansa mukaan painattivat siellä sata lasissa... Ei se haava kyllä menoa haitannut ja pystyin molemmat koirat ottamaan metsään mukaan. Nyt illalla se on vain sellainen kuiva raapu, toivottavasti ei tulehdu. Aivan ihana ilma oli vaeltaa metsässä hepan selässä koirat vapaana kirmaten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti