sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikon päivityspläjäys

Blogi on jäänyt päivittämättä, kun olen ollut niin kiireinen uuden työn (ja työmatkojen) myötä... Työpäivän jälkeen ehtii juuri koirat treenata mutta ei muuta. Viikonloppuisin sitten on enemmän aikaa päivitellä, joten en tällä hetkellä ehdi ja jaksa blogia kovinkaan aktiivisesti päivitellä.

Viikolla käytiin paristi ottamassa tokoa, niistä ei sen enempää. Lauantaina oli hakutreenit piiitkästä aikaa. Lunta vielä hieman liikaa, on aika raskas hanki koiran siellä juosta. Hitillä otettu viimeksi hakua ennen sairaslomaa. Noh, Hitille laitettiin maalimiehet etureunoihin, vasempaan etukulmaan ja oikealle eteen mutta ei kulmaan asti. Kolmas sitten noin puolessa välissä rataa oikealla. Eka maalimies oikealla meni juoksemiseksi ja toisella väisti maalimiestä. Ei oikein ollut hyvä. Varmaan liian pitkä tauko, enkä tajunnut että sille olisi kannattanut ne ekat ukot ottaa tosi helppoina. Kolmas oli ihan hyvä ja sai sen jälkeen hengata siinä maalimiesten kanssa ja metsästä lähdettiin pois vapautuneena ja iloisella mielellä. No josko se taas tuosta lähtisi kun päästään treenaamaan. Mietittiin, että Hitille kannattaisi se ilmaisu ottaa mahdollisimman pian mukaan ettei sen tarvitse viipyä maalimiehen luona kovin pitkään. Itsekseni tuumin myös, että kun näytöstä tulee palkka niin senkin voisi suoraan purkista ottaa maalimiehen luona, ettei tarvitsisi ottaa liikaa kontaktia vieraaseen ihmiseen. Näytöllä sillä on kuitenkin minut turvanaan niin varmaan vahvistuisi vain tuo työskentely. Katsellaan. Nyt se ilmaisu tehotreeniin...

Tänään käytiin sitten ottamassa agilityä. Alla kuva. Ihan hyvin meni, 9 esteen taisi ekassa radassa kiertää mutta lopulta irtosi putkeen tosi hyvin. A:n alastulossa tuli kerran läpi ilman stoppia ja A:n jälkeen yritti monta kertaa hypätä esteen 5 vaikka piti mennä suoraan esteelle 13. Kepit ei oikein hyvät, muistaakseni tokassa välissä keppivirhe ja kepeiltä kierto esteen taa oli aika vaikea. Takaaleikkaukset ja irtoamiset sujui hienosti :)Tässä kuva vielä lupaamastani radasta viikon takaisesta treenistä:
Ja sitten viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä: minun ihana rakas Tempi Taneli Telander saavutti tänään 4 vuoden iän <3 Ted on ihana, ystävällisempää ja pitkäpinnaisempaa koiraa en ole koskaan tavannut. Minun oma ADHD joka on niin helppo kotona, mutta ei taatusti päästä helpolla kun koulutuksesta ja treenaamisesta puhutaan :) Minun rakas, toivottavasti meillä on vielä yhteisiä vuosia edessä ilman kipuja. Kiitollinen olen jo näistäkin vuosista, joita meille on suotu.
1 kommentti: