maanantai 20. helmikuuta 2012

Muutto bloggeriin

Vuodatuksen ilmaismainokset, roskaposti sekä videoiden lataamisen kankeus alkoivat tökkiä joten muutimme bloggeriin. Toivottavasti saamme jatkossa helpommin videokuvaakin näytille touhuistamme. Päivittelen linkkilistan yms tänne heti kun ehdin ja viitsin.

5 kommenttia:

 1. Chekchek, laitan uuden osotteen hetimiten listaan muistiin :)
  Tää blogger vaikuttaa aika kivalta, mutta täytyy myöntää, ett pelästyin sunkin rajaavan kommentoinnin niin, ett tarttis olla joku googletunnus. Onneks et :)

  VastaaPoista
 2. Muo on ärsyttänyt kyseinen ominaisuus bloggerissa, kun ei ole voinut kommentoida, mut onneks sieltä löytyy myös valikon kohta sille, että voi valita sallii kommentoinnin ja hyväksyy ennen julkaisua :)

  VastaaPoista
 3. Lukemisen kannalta on vähän hankalia nämä tällaiset versiot, joissa tausta on musta ja teksti valkeaa. Toisinpäin olis paljon parempi ja luettavampaa. Mutta tietty teet niinkuin itse parhaaksi näet.

  VastaaPoista
 4. Ei ainakaan itselläni ole mitään vaikeuksia lukea tekstiä mustalla pohjalla. Silmä tottuu siihen hyvin nopeasti. Oli omaan makuuni tyylikkäin pohja ja pakko ei ole käydä lukemassa jos ei miellytä. Silmälasejakin myydään alan liikkeissä. ;)

  VastaaPoista