tiistai 21. helmikuuta 2012

Paimennusta

Ensimmäinen kierros aloitettiin kuljettelulla ja muutamalla hakukaarella, sitten tehtiin poispäinajoa ja sisäflankeilla kääntöä. Toisella kierroksella otettiin häkitystä ja loppuun lyhyt pätkä vapaata kuljettelua. Hit oli todella pätevä, flänkit toimivat, lähti poispäinajoihin reippaasti.

Sain lyhyitä klippejä kameraan niin liittelin niitä movie makerilla yhdeksi tiedostoksi. Säädin vähän valoa lisää ja otin äänet pois, kun omat käskyt ei siinä juuri kuulu taustahälyn vuoksi. Kuvanlaatu on huono, mutta kyllä siitä jotain näkee. Häkityksiä oli alkuperäisessä videossa enemmänkin, mutta tiedostomuunto-ohjelma pätkäisi yli 2 minuuttia pois lopusta :/ En jaksanut enempää säätää sen kanssa sitten enää, kun tämänkin näytille saattamisessa meni ikuisuus.

 

 
2 kommenttia:

  1. Vähänkö jännän näköistä :D
    Hieno ois ollu kuulla, mimmosii käskyi käytät, mutta kyll tuostakin jo hommaa - ainakin näin maallikolle - välittyy :)
    Birken kanssa on kiva joskus päästä ammuja kahtomaan, kun lampaiden kanssa jo viettiä testattiin - lampaille en karjakoiran kanssa kuitenkaan ihan huvin vuoksi viitti kovin monesti mennä, kun me ei paimennusta tulla varsinaisesti harrastamaan kuitenkaan.

    VastaaPoista
  2. Käskyt on oikea, vasen, aja, seis ja maahan :) Kattoo jos ulkona sais sit kuvattua joskus sellasta kuvaa et kehtaa laittaa äänetkin, kun tuol tosiaan ihmiset rupattelee taustalla sitä sun tätä.

    VastaaPoista