sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tedistä seuransa vuoden 2011 toko- ja näyttelykoira & Agitreenit

Eilen oli meidän seuran vuosikokous ja vuoden 2011 ansioituneiden koirien palkitseminen. Me edustetaan siis Halikon Tassut Ry:tä. Ted sai viirin ja pienen metallipytyn TVA- arvostaan, ja lisäksi kaksi kiertopalkintoa ollen vuoden tokokoira ja bonuksena vieläpä vuoden näyttelykoira! Todistetusti siis viisas ja komea ;) Puruluu tuli tokon piirinmestaruusjoukkuekisasta jossa joukkueemme sai pronssia. Harmi kun ei ollut listoja joista olisi nähnyt Hitinkin sijoitukset. No ei Hittikään ihan ilman palkintoja jäänyt, se sai vuoden nousukiitostipendin (lahjakortti eläintarvikeliikkeeseen) ja puruluut suoritetusta BH:sta ja tokon nousuykkösestä. Näistä pojista saa olla ylpeä. Saa nähdä seuraako Hit Tedin saappaita ja lunastaako se tokokoirapytyn :)


Hitin kanssa käytiin tänään agilityssä. Nyt se haki ihan hirveästi kontakteille, putkiin meno oli joka kohdassa ongelmana ja kaveri keksi kesken keppienkin lähteä kiipeilemään kontakteille! Ei olisi millään malttanut aloittaa edes pujottelua. Sain videokuvaa meidän treeneistä niin näin itsekin vähän omaa ohjaustani. Ei se nyt IHAN niin hirveää ollut, kuin miltä olin kuvitellut sen näyttävän :D Suurimpana ongelmana se, että en ohjaa loppuun asti ja käskyt ovat välillä armottoman myöhässä, pahimmillaan silloin kun koira jo ponnistaa. Nyt näin myös paremmin Hitin hyppytekniikkaa ja olipahan siellä etupainoisia hyppyjä. Maksin pitää tietysti ponnistaa ylöspäin, mutta tarvitsee olla tarkempi jättöasennon kanssa, ettei se istu jo valmiiksi etupainoisena. Onneksi se ei silti roiski rimoja. Laitan videon näytille, virhekohtiakin sinne jätin. Siitä ehkä huomaa, ettei me suhtauduta tähän lajiin ollenkaan vakavasti :) Niistä saa ihan vapaasti repiä huumoria, minusta ainakin olivat hauskoja pätkiä ja erityisesti mun kommentit :D3 kommenttia:

 1. Onnea tuloksista!
  Tänä vuonna sitten tähtäimenä vuoden paimennuskoira! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Muuten kyllä, mutta moista pytinkiä ei seurassa taideta jakaa lainkaan ;D Perusradan suorittamisesta jaettiin tosin pari luuta ja arvata saattaa, että kyseessä olivat Woollandian bortsut :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa liitelyä! Ihan hyvin irtoaakin. Meillekin toi kontaktihulluus on tuttua :D Sun onneks rimat pysyy nätisti ylhäällä!

  VastaaPoista