keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hiljaiseloa

Meillä blogi viettää nyt hiljaiseloa, kuten näkyy. Muutin maaliskuun alussa uudelle paikkakunnalle (en kauas entisestä, mutta likemmäs työpaikkaa :o) ), lauma kasvoi kahdella kissalla ja kiirettä on pitänyt, joten yhden tavoitteen toteuduttua on tullut pidettyä vähän treenitaukoa ja keskityttyä muihin kiireisiin. Kurjiakin asioita on tapahtunut, kuten kaviokkaan siirtyminen vihreille laitumille. Mutta tätä se elämä välillä on.

 Agilityä ollaan toki treenattu koko talvikausi, mutta muuten treeneistä on ollut taukoa. Edistystäkin on tapahtunut :) Tassulauma on voinut hyvin ja pysynyt terveenä. Koska kädet on täynnä lauman nykyisellä kokoonpanolla, ei lisätassuja ole suunnitteilla toistaiseksi. Onneksi Hit on vielä nuori ja sen kanssa voipi puuhastella kaikkea ihan riittämiin :)

Hitin kanssa on tarkoitus aloittaa agilitykisat ja varmaankin myös korkata pk-ura tänä vuonna, riippuen siitä miten treenit lähtevät taas käyntiin. Jos haku ei tule valmiiksi, niin sitten jälkeä. Haluaisin taas paimentamaankin Hitin kanssa, toivottavasti kesän aikana työt vähenee sen verran, että on aikaa useammalle lajille. Myös näyttelyissä olisi kiva päästä piipahtamaan jossain vaiheessa.

Harkitsin koko blogin poistamista, mutta päädyin kuitenkin jättämään sen ainakin vielä tänne. Jos ei muuta, niin kisajuttuja on kiva sitten kirjoitella, kun niitä taas tulee, vaikka muuten ei joutaisikaan.

1 kommentti:

  1. Voi Caro :( just yks päivä mietin taas mietin mitähän sille kuuluu...

    VastaaPoista