sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Tervemenoa kolmosiin

Tänään oli meidän toinen kakkosluokan kisa agilityssä. Vantaalla tuomaroi Henri Luomala. Kisat meni paremmin, kuin osasin odottaa!

Ensimmäinen rata oli hyppäri, ja loput kaksi agirataa. Hyppäriltä 0p ja aika -10,28s, kolmas sija ja LUVA. Keppien aloitus oli liukas, vähän jalka lipsahti niille mennessä... ei onneksi käynyt mitään. Ekalla agiradalla 0p ja aika -5,98s, 3. sija ja LUVA. Muuten hyvä rata, mutta kontaktit vähän hitaat eikä pysähtynyt keinulla. Vikalta radalta 0p ja aika -5,35s, 4.sija ja SERT eli siirto kolmosiin.

Vähän tuli jopa järkytyksenä, että ehdittiin kisata kakkosissa vain kuusi rataa, ja nyt jo pitää siirtyä kolmosluokkaan. Vaikeusaste ja taso siis kovenee ja paljon... Hitille tarvii varmaan ottaa juoksukontaktit A:lle ja puomille. Sehän ei ikinä loikkaa niiden yli, mutta jos kolmosissa mielii saada hyviä aikoja, niin nuo meidän kontaktit saisi olla nopeammat. Kontaktit on olleet mulle itselleni pelastus, kun on saanut lisää aikaa itselleen ja siten pelivaraa, mutta kolmosissa ei ole varaa enää siihen jos mielii pärjätä... Joten pitää itse opetella ohjaamaan kovempaakin vauhtia. Hit teki parhaansa ja oli hieno <3

Nyt sitten vaan katselemaan kolmosten kisoja. Hitillä on fyssariaika taas ensi kuussa, aika hyvänä on pysynyt nyt hoitojen välit kun 2-3kk välein käydään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti