lauantai 12. toukokuuta 2018

RTK1 Hit ja Indin treenit

Kävimme Hitin kanssa rally-tokokisoissa 5.5 ja 6.5.

5.5 Kisoissa tuli vähän säätöä, kun edellinen koira pissasi kyltille ja rataa siirrettiin hieman. Se ei onneksi vaikuttanut meidän suoritukseen mitenkään, Hit teki hyvän radan ja sai 99p. 1 piste lähti maalissa pienestä kontrollivirheestä, todennäköisesti vapautin koiran hieman liian aikaisin. Kommenttina luki: Mahtava takapään käyttö, kaunis täsmällinen ohjaus.



6.5 Kisat menivät vielä paremmin, saatiin täydet pisteet ja voitettiin nopeimmalla radalla, joten Hit sai RTK1 koularin ja siirron avoimeen luokkaan.




Valitettavasti kotona heti kisan jälkeen Hit oli vapaana ollessaan loukannut etujalkansa ja ontui sitä muutaman päivän.. joten seuraavat kisat menevät varmaankin kesäkuun loppuun. Maanantaina mennään hierojalle katsomaan tilanne.

Indin kanssa ollaan nyt haamuja tuulessa hakukurssilla. Kurssi alkoi luennolla, ja treenejä tulee olemaan neljät. Kaksi niistä on jo käytynä. Hyviä neuvoja ollaan saatu ja treenit ovatkin menneet tosi hyvin. Ilmaisuja pitäisi alkaa rakentaa kentällä, kunhan ehditään.

Tokossa ollaan käyty ulkopuolisilla kouluttajilla, tänään katsottiin Maaritin yksityisvalmennuksessa kaukokäskyjä, tunnaria ja luoksetulon stoppia. Muut liikkeet ollaan saatu aika hyvälle mallille, mutta kaukokäskyissä oli ongelmia, joiden vuoksi pyysin Maaritilta apua. Saatiin taas uusia työkaluja tekniikan ja mielentilan parantamiseen, uskoisin että näillä päästään aika kivasti eteenpäin. Indi menee kokeeseen 16.6.

Agilitytreenit ovat menneet kivasti ja tänään käytiin myös epiksissä pyörähtämässä. Kisaavien radalta ja mölliradalta yksi kielto kummastakin. Toisen startin sai valita kilpailuluokakseen joten kilpailimme kisaavissa. Indi voitti. Hieman tarkemmin saisin itse ohjata loppuun asti, niin vältytään noilta kielloilta. Aksaradalla tahmaili keinun jälkeen puomilla, eli keinu-puomi erottelua pitää vielä tehdä. Muuten meni niin kivasti, että voi sen jo startteihin ilmoittaa. Aloitetaan varmaan 21.5 viralliset kisat.
Episradat löytyy youtubesta:
https://www.youtube.com/watch?v=TYk6_B41h0o
https://www.youtube.com/watch?v=NDaEpAsjofM





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti