tiistai 28. toukokuuta 2013

Sokkareita!


Olipa kiva agitreeni! Ohjattiin kakkosesteen takaa kolmosen takaakiertoon ja siitä piti viedä koira neloselle ja juosta vitosesteen oikealle puolelle ottamaan koiraa vastaan laittaen koira persjätöllä kutoselle ja edelleen persjätöllä kutoselta putkeen. Putken jälkeen vielä uusi sokkari, jotta koiran sai kääntymään kasille ja välistäveto puolivalssilla vikalle esteelle. Hitin kanssa hiottiin tuota neloselta kääntymistä vitoselle, ei tuossa mun kuvassa ihan samoilla kohdin nuo esteet ole kuin treenissä. Palkkailtiin hyvästä (=tiukasta) kääntymisestä. Tuo 5-6-7 oli itselle vaikein hahmottaa, kaksi persjättöä tuli siinä peräkkäin ja oli vaikea kääntää itsensä riittävän ajoissa, jotta sai koiran kääntymään mahdollisiman nopeasti putkeen. Piti olla ripeät jalat, jotta sai tuon lopun välistävedon onnistumaan.

Oman vuoron ulkopuolella otettiin keppejä verkoilla ja keppien päässä purkin kansi jonka päällä palkka, ihan jees meni. Myös keinua muistuteltiin namilla ohjaamalla.

Lopuksi vielä bc- Wiun ohjaaja Pasi neuvoi meille vähän jaakotusta ja vaihtoehtoisia ohjauksia esteille 1-5. Hinkattiin sitä nelosen jälkeistä kääntymistä jaakotuksella ilman rimaakin. Ihan iloisesti Hit lähtee vieraankin ohjaukseen mukaan :) Treeniä vaan ja kivaa, että saadaan osaavilta ihmisiltä neuvoja, ehkä mäkin joskus opin.Hit oli treenin jälkeen aika kuumissaan, oli lämmin ilma. Vein pojat uimaan treenin jälkeen, Hit uiskentelikin tosi kauan, selvästi viilensi itseään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti